Alla inlägg under november 2008

Av Emma - 18 november 2008 19:29

Med risk för att låta tjatig, varför kan inte folk bara förstå mig?

Igår när jag senast bloggade var jag så G L A D! Jag bara älskade allt och alla, men sen när vi kom hem från Näset ändrades min uppfattning av den dagen. Pappa började gå igång och tjata och säga saker som jag uppfattar som elaka. Men enligt honom var det jag som var elak.

Men kan jag hjälpa att jag känner mig undanknuffad och bortglömd. Det har flyttat in 3 för mig, helt okända personer i vårt hus. De vågar inte prata med mig, och när de väl våga så kan de inte. För vet ni vad... De kommer från Thailand. Fun, huh?  Not!

Jag blir så irriterad, för allt de gör är att ändra på hur vi gjorde saker här hemma innan de kom. Och jag kan inte äns fråga dem varför de gör som de gör. För som sagt var. De kommer från Thailand.

Saken jag nog stör mig mest på är när de stänger min sovrumsdörr. För jag sa åt pappa att den måste få vara öppen, annars kan jag inte andas där inne. Det luktar instängt. Men vad händer varje dag när jag kommer hem? Jo jag går upp till mitt rum och hittar dörren stängd. Och då frågar jag mig, V A R F Ö R!?

Jag tror de hatar mig.


Av Emma - 17 november 2008 21:05

Maggans hund som heter Dexter anföll mig idag, hjälp vad rädd jag blev, Fast han anfaller en på det snälla viset. Med hundpussar (som visserligen är äckliga, men inte farliga). 

Och klantig som jag är hade jag glömt mina ridkläder hon mamma. Så jag fick låna av Maggan, Det var snällt, puss på henne, men jag har så små fötter. Hihi vad kul det måste ha sett ut. Jag har 35:or och skorna jag lånade var storlek 41, Hehehe, snyggt.


Wiie nu ska jag avnjuta denna glädjekväll. Och toppa med lite serier. Ha det bra ärade läsare..


xoxo 

Av Emma - 17 november 2008 15:45

Ja vad tror ni!? Skulle det fungera att tillverka en voodo-docka och sticka in nålar medan man utför suspekta ritualer! Det skulle nästan vara värt att prova. Tänk er den ultimata hämden. Sticka in en voodoonål i ögat och befalla den att skapa finnar och konstant svettlukt på personen. Den ultimata hämnden... 

Hihi, jag tillverkade nästan en voodoo-docka idag, av misstag! Fast den var fel färg. Och fel form. Den vart röd och smal. Det ska den inte vara... Men det är sådant som händer. Jag och Bella gjorde klart den. Jag tror jag ska börja ha den på min väska. För det är en säkerhetsnål på baksidan, så det skulle gå.

Nä vänner jag ska strax åka till matfors och rida, Kul ska det bli. Ni får väl troligen hör mer från mig ikväll.

xoxo  

Av Emma - 16 november 2008 20:29

Hello from outer space. 

At least I wish i was there.

Gud vad trött jag är! Fast jag är inte trött på sova viset. Jag är trött på less viset. Trött, trött, trött. Jag skulle vilja ha en veckas vila från allt. Bara ta hand om mig själv och läsa böcker, kolla på film och serier. Kanske vara lite social. Rida lite. Vila helt enkelt. Men det går inte för sig. Imorrn kör vi igen fem dagar till. Sen får jag vila. Ett litet tag i alla fall.

Fast jag borde inte klaga, jag har en kul vecka framför mig. Matteprov på onsdag, dissektion på torsdag, ridning på måndag, hoppträning på onsdag. Lyslördag på lördag. Så jag borde egentligen inte klaga. Men, that's what I do for a living so get used to it.

xoxo  

Av Emma - 16 november 2008 18:50

Jag är kär! 

I William Control.

så kär!


Heehee, det har varit en trevlig helg, men jag vill inte berätta så ingående. Men trevligt har det vart.


Fast en tråkig sak har hänt också. Jag tror jag håller på att bli allergisk. För när jag klappar på Solero så börjar mina ögon rinna och klia."/ Blev lite snuvig av bellas kanin idag också. Det är inte bra det här. Tänk om jag blir allergisk., Då kommer jag inte kunna vara ho mamma mer. Och det blir kämpigt med hästarna. Jobbigt öde. Men nu ska jag inte deppa över nåt som aldrig hänt.  


Ska kolla på Prison break, lyssna på William control och se på dexter!


xo kära läsare  

Av Emma - 15 november 2008 00:04

Varför blonderar människor håret? Det är fan inte snyggt. Det blir i nästan alla fall gult, och hur snyggt är det? Japp till ämnet. Hemliga bloggar. Hihi, jag är nog den världsledande bloggfinnaren. Andrea's alla hemliga bloggar, tss, det var detabsolut roligaste sysselsättningen just då. Leta reda på den nya. Fast det uppenbara mönstret gjorde att de var omöjliga att missa, allihopa. Och varför skapar man en "hemlig" blogg på bloggagratis.se för? Det är den absolut dåligaste integtitetsidan ever. Haah jag garvar. 


På nivrenaskolan har vi ju nobelfest, och jag tänkte bara informera om att jag har klänning, ska prova skor. Och ja. Min klänning är INTE rosa. Man vill väl inte se ut som en barbie heller :P


sov gott alla vänner och ovänner  

Av Emma - 12 november 2008 16:08

Åh! Vad är alla människors problem? Vrför kan inte alla bara förstå vad jag menar och vill?  Hur svårt kan det vara?
Jag är så jävla less just nu! På det mesta. Jag känner en enorm press inför ridningen idag, fast än jag inte borde. Jag tycker att vårt arbete blir konstigt då jag inte förstår. Jag tycker att det blir för svårt. Jag orkar inte plugga fast än jag borde. Jag vill så mycket jag inte kan lyckas med. Jag önskar att några lärare på min skola fick sparken! Jag ska inte skriva alla andra personliga saker jag kan komma på som jag stör mig på här. Då skulle väl världen rasa samman i uppror eller något.

Och nu måste jag gå ut i stallet, och mocka och göra klart. Och inte hinner jag plugga något. Inte imorrn heller för den delen. Då ska jag på opera. Hoppas verkligen att det är värt att missa en hel dags plugg för.

Men jag ska väl egentligen inte klaga. Det finns de som ahr det värre.


xoxo, Emma

Av Emma - 10 november 2008 22:04

Jag blir lika spänd varje gång vi får omdömen. Jag vet egentligen inte varför jag reagerar som jag gör. Det är faktiskt ganska pinsamt om man tänker efter. Jag blir så på G av att få en lapp med saker folk tycker om mig att jag inte kan vara riktigt seriös.
Och sen när jag får omdömena brukar jag bli riktigt besviken. För jag vill ha långa utförliga omdömen som berättar vad jag gör bra och vad jag gör dåligt, jag vill också att det ska stå hur jag kan förbättra mig. Men det gör det aldrig.
Fast i år...
det är nog de mest detaljerade omdömena jag någonsin fått Och jag blev riktigt stolt över mig själv när jag läste dem. Tänk att jag, kan få såna bra omdömen....
Jag vet att jag har kapacitet men det chockar mig faktiskt ibland att fok skriver såna positiva saker om mig. Jag har ju så lätt för att se det negativa med mig själv.


Det blev ett avsnitt Prison Break idag. Spännande, sen så har jag skrivit klart SO-brevet och skrivit ut en sak till vårt samhällsekonomi arbete :D så nu känner jag mig mycket nöjd med dagen. Så det blir till att gå och lägga mig.


Ha det bra,

Presentation


Jag ska berätta allt som är värt att veta om Emma (och James)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är det första gången du läser denna blogg?
 Nej jag har läst den någon gång förut
 Nej, jag har följt den ett tag
 Ja

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards