Alla inlägg under november 2008

Av Emma - 26 november 2008 08:48

Hellue (:

Skolan har nyss börjat och vi sitter allihopa i ett litet grupprum. Bella jobbar på med vår hemsida. Och hon fyller faktiskt år idag :D Grattis till Henne!


Igår försökte jag vara seriös och plugga, men det sket sig. Jag halkade in  på serier. Prison Break och Dexter. Men jag trodde jag skulle slänga ut datorn va dåligt det var. Båda två! Usch! Men endå satt jag där och kollade. "/


I vilket fall så har jag  kommit på den bästa julklappen ever till både min mormor, min pappa och till min lillasyster. Nu ska jag bara få tid att i lugn och ro införskaffa dem.


Nu blev det en massa osammanhängande meningar och stycken. Men min svenskalärare ska inte läsa det här så det gör inget!


Ha det bra tills vi ses igen (:   


Av Emma - 24 november 2008 22:27

Jag håller på att bli sjuk. Mina ögon svider och huvudet värker. Men det är inte det värsta. Det värsta är Uppsatsen vi ska skriva på torsdag. Vi ska skriva om den uppfining som betytt mest för oss.  Men Vad ska man skriva om då? Vilken uppfinning är den bästa? Min första tanke vad min mobil, nej min dator, nej... min iPod. Men jag kan ju inte skriva någom av dem. Visst jag älskar mina prylar men jag vill inte framstå som världens materialist. 

    - Hej min favoritsak i hela världen är min iPod! (blondt leende)

Haha nä, även om det kanske är så. Så vill jag inte att alla ska få läsa om det.

Nej usch nu måste jag gå och lägga mig. Jag blir väl knappast friskare av att sitta här. (:

Sov gott <3  

Av Emma - 23 november 2008 17:31

Shit!!!

Jag måste börja köpa julklappar! Jag har inte börjat än! Och dessutom måste min söta vän få en födelsedagspresent. Hon fyller ju år snart! Och gud! Jag har ingen aning om vad jag ska köpa!

HJÄLP!!!

Av Emma - 23 november 2008 16:13

All I want for christmas, is...

Ja, vad vill jag ha för något egentligen?

Jäkligt bra fråga. Mamma ville att jag skulle skriva

en önskelista idag. Hon vill också ha den klar idag... Men

vad gör man då? Ingen aning... Så jag skrev ner några saker jag

behöver/vill ha så får vi se hur det blir. (: 


Blomman fick trava och galoppera idag, oj vad glad hon blev.

Hela ponnyn lyste av lycka! Det var så skönt att se henne glad :D

 Nä, nu ska jag spela spel.


Have fun <3

Av Emma - 23 november 2008 09:42

Tjohoo! idag är det alldeles vitt ute, och inte nog med det... Det är jättekallt också! I år kanske vi äntligen kan få en riktigt vit och kall julafton! Igår var det Lyslördag! Jag och Hannah inledde den med långfika på Waynes. Sen började vi leta behåar. Det gick dåligt. Jag hittade ingen behå jag behöver. Men jag hittade en jättebillig som jag köpte bara för att den var billig och skön! 50:- kostade den. Sen så ringde Amanda, hon mötte upp med oss men gick efter ett litet tag. Vet inte varför, men that's life. Fast om jag ska vara ärlig blev jag en aning besviken. Jag hade väntat och sett fram emot den här dagen så länge. Tanken var den att vi alla fyra skulle göra något tillsammans. Men Bella kunde inte. Hon skulle vara hjälptränare på en simtävling, men fortfarande. Amanda ser jag så lite av utanför skolan nu. Det känns som om hon aldrig har tid längre, och det är jättesynd. För jag kommer ihåg hur kul vi har haft all gånger vi gjort saker tillsammans. Men jag och Hannah kolla de i alla fall på lamporna, tillsammans med Hannahs syster Matilda. Vi gick sedan till Barista och åt en grovt försenad lunch. Sen åkte jag hem till mig och de hem till sig.

Vi åkte till Ove och Elisabet och åt middag, Tacopaj! Gott, och skönt att få åka och komma till ett serverat bord ;)

nu får ni had et så bra så kanske vi hörs sen, eller så hörs vi imorrn...


kram / Emma

Av Emma - 21 november 2008 17:12

helg, äntligen! Som jag har längtat.

   Åh, avkoppling, jag ska vila ikväll, gå och lägga mig tidigt. Kliva upp

      imorrn, ut och rida, in till stan och bara vara! Med  Hannah  

         och Amanda. Hela dagen. En behå ska jag leta reda på. En utan 

            axelband, som jag kan 

               ha under nobelklänningen. Mysigt! Jag drack en pagojuice idag, 

                  mmh vad god den är. Jag skulle vilja ha en juicemaskin, då  

                     skulle jag vilja göra    

                        morotsjuice. Det är så gott.

                           Nu ska jag spela vidare.

                              Ha det trevllig

                                 /Emma  

Av Emma - 20 november 2008 21:16

Dissektion stod på schemat idag, grisögon för att specificera sig. Men tyvärr så tål inte jag faftalat (eller vad det nu heter), det som är inuti handskarna, så jag fick ta i ögonen med händerna. Det var inte det mysigaste om jag ska vara ärlig. Ögonsubstansen fastnade under mina naglar och äcklade sig. Det såg ut som vatten med sot i, och känndes som gelé. Men mitt öga var grumligt, och linsen var grumlig så mitt öga var troligen missbildat och felande. Johan fick det roliga ögat, det stora, älgögat. Lite avundsjuk på att inte jag fick ett "bra" öga, men man kan inte få allt här i världen.    

   Vi åt världens äckligaste pizza på skolan idag. Åh, jag trodde jag skulle spy! Så äcklig var den. Konsistensen var ungefär som jag föreställer mig att en converse-sula skulle vara om du la på lite ost och körde in i ugnen i några timmar. Smaken, den ska vi inte tala om. Allt jag tänker skriva är paprika och lök... Euhh!

   Men nu är det slutpratat om min dag, för nu ska jag återgå till VLC-media player.

Have a nice night folks. ;)  

Av Emma - 19 november 2008 15:01

Hihi, fyndig rubrik... ;) Jag hade ingen bra morgon imorse, men det löste sig efter bara en lektion på skolan. Då var allt bra igen. Det var en massa småsaker som bidrog till den positiva förändringen, bl.a mina söta små vänner, slutet på boken jag har läst ut och lite skadeglädje kom också med där på ett hörn. Men den största saken var nog stoltheten jag kände när jag såg ärren på armarna och tänkte: "Fan vad äckligt! Det där skulle jag aldrig någonsin göra om!" Det gjorde min dag så jävla mycket bättre.  Min klass hade matteprov idag, och enda gången i världshistorien du faktiskt får ha med dig fusklapp så glömmer jag den hemma. Hur smidig är jag då på en skala? Men det gick bra endå. Provet var väldigt enkelt. Ja vänner, nu har jag inte mycket mar att säga. Dissektion av ögon imorrn, ridning ikväll. Vi hörs väl...

Presentation


Jag ska berätta allt som är värt att veta om Emma (och James)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är det första gången du läser denna blogg?
 Nej jag har läst den någon gång förut
 Nej, jag har följt den ett tag
 Ja

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards