Alla inlägg under september 2008

Av Emma - 18 september 2008 20:00

Jag hatar det här, samtidigt som jag är sjuk och vet att jag borde vara hemma och bli frisk så vill jag till skolan och få alla prov och läxförhör överstökade... För jag vet att om jag inte går imorrn så kommer jag göra alla prov på måndag och då kommer jag måsta plugga hela helgen, Men å andra sidan går jag imorrn så finns det ingen chans att jag blir frisk tills på måndag, och jag vill inte vara borta mer än nödvändingt...



Av Emma - 18 september 2008 11:07

Jag sitter hemma i Mammas hus och känner mej som en klump döda kroppsdelar, Huvudvärk som bankar, ett fucked up öga som är svullet, det andra ögat som bara rinner, fryser gör jag också. Och jag väntar på att Hannah ska svara på mina sms..


Igår var jag ju ut till Matfors och tränade för Maggan. Jackie skötte sej väl okej. Hon är jättekrånglig att lasta bara, och jag behöver en martingal på henne. Annars så gick det helt okej.


Och om det är någon som läser som har ett tips på en bra blogg så skulle jag gärna vilja ha det. Jag känner mej lite lagomt uttråkad...


xoxo.

Av Emma - 16 september 2008 20:13

Usch vad sorgligt. Att han bara skulle dö sådär, Usch, vad sorgligt. Jag vill inte se depp-one-tree-hill. Jag vill se det som et ska vara. Inte att en av favoritkaraktärerna bara går och dör! :( 


 Nä, nu måste jag se nåt annat för att få mej själv på bättre humör, eller så ska jag kanske, som den nörd jag är, spela spel. Jag är helt beroende av ett spel som heter "bejeweled 2". Hehe, något av det blir det i alla fall. 


xoxo,  

Av Emma - 16 september 2008 18:17

Stackars er som inte känner Bella eller Hannah, stackars er...

Jag och Hannah fikade på Barista idag, vi fick gratis muffins :D  


Det är väldigt synd att en person ska få bli flyttad från en skitdålig klass, till en bra och då FÖRSTÖRA den bra klassen... Jävligt synd. Det har hänt min klass (enligt mej). Vi var så mkt bättre innan "ni" kom.

Men vi har tyvärr aldrig varit så som jag skulle vilja vara. Typ så att hela klassen gör saker tillsammans (inte jämt, men nån gång). Och att man inte ska behöva lyssna på elaka kommentarer och ord från sina klasskompisar. Man ska inte behöva känna sej dålig av att ha varit på en lektion. Det ska finnas plats för alla. Ingen ska bli undanskuffad om man vill vara med.

G-E-M-E-N-S-K-A-P stavas det, men tydligen är det för mycket att fråga om. Fast alla lärare försöker med "EQ" och sånt, men fan inte funkar det heller. De som våpgar prata pratar och de som inte vågar framstår bara som efterblivna. Så det tycker inte jag är någon bra lösning. Dessutom så låtsas alla som i  vanliga fall är taskiga att de är snälla när lärarna är med, så...

Istället så tycker jag att man borde åka någonstans och göra något tillsammans, eller göra grupparbeten. Eller i värsta fall slänga ut de jävlarna som är taskiga mot alla andra!


Jahapp, nu ska jag kolla på One tree hill. Bäst för dem att de har en bra anledning till varför Q dog, annars...


hörs, xoxo <3 

Av Emma - 15 september 2008 22:13

Jag lider av spänningshuvudvärk och stressrelaterat illamående. Den ni. Det sa läkaren som jag va till idag, jag fick stretchövningar och går det inte över så ska jag gå till en sjukgymnast. Hehe, kul liv. 


En sak jag har svårt att förstå, är det roliga i syslöjd. Det är så sämst. Verkligen sämst ämne! Helt onödigt, och by the way: FUCK, mitt tea var starkt! Asså, chili-starkt ;S Anyway, du får endå aldrig göra det du egentligen vill, det blir alltid nån halvbra idé som slöjdläraren har bedömt som bra. *USCH*  

 Och som den hjälpsamma människan jag faktiskt är så  hjälpte jag Hannah med matte idag, och sen så hjälpte jag Jean att installera sin iPod, dessutom gjorde jag och Hannah iordning Maya åt Matilda ;)

Bakade asgoda muffins har jag också gjort. 


Och nu ska jag knarka vidare på min favvolåt just nu, Sweet Jackie,


hejs <3 

Av Emma - 14 september 2008 19:44

Alla låtar funkade utom just den, är det inte självklart...

Vi bytte bom på Blommans hoppsadel idag, så nu kan Jackie ha den. Det var ganska krångligt, men vi lyckades. Så nu behöver jag bara benskydd till henne så kan vi köra sen :)


När jag och mamma red så fundead jag lite...

Alltså, ponnyvärlden är ju helt fucked up. En tjej red och tävlade en liten d-ponny som stod på en ridskola. De kom riktigt bra överens och så. dessutom letade familjen en ponny. Mamman sa då att det var synd att ponnyn var så liten, annars skulle de ha köpt den. Istället för att köpa den lilla d-ponnyn som dottern kom bra överens med så letade de vidare för att sen köpa en maxad c-ponny. Och samma sak när vi Köpte Jackie. Alla frågade mej varför jag köpt en sån liten d-ponny, jag skulle väl ha en maxad, då skulle vi ju kunna hoppa högre klasser.

Men hallå. Är inte det viktigaste att man trivs med ponnyn?

En annan tjej köpte en maxad d-ponny som hade gått svåra hoppklasser och hoppat 140. Det enda den ponnyn kunde var att rusa runt i ridhuset och slänga sej över hur höga hinder som helst. Helt galen. Men hoppa högt det kunde han...

Då tänker jag så här, är det inte bättre att köpa en ponny som både kan hoppa och som går att rida annars på också. Måste allt vara så elitinriktat? ska alla ponnyekipage gå SM?

Men nu ska jag bara tillägga att alla bra hopp ponnyer inte är galnna...


Nej hörrni, nu ska jag gå och kolla på "ett hål i väggen" Björn Gustafsson i kroppsstrumpa, det kan vi inte missa xD


xoxo <3

Av Emma - 14 september 2008 19:38

Kids in glass houses, Saturday

Av Emma - 14 september 2008 19:34

Silverstein, Love with caution

Presentation


Jag ska berätta allt som är värt att veta om Emma (och James)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är det första gången du läser denna blogg?
 Nej jag har läst den någon gång förut
 Nej, jag har följt den ett tag
 Ja

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards