Alla inlägg den 16 september 2008

Av Emma - 16 september 2008 20:13

Usch vad sorgligt. Att han bara skulle dö sådär, Usch, vad sorgligt. Jag vill inte se depp-one-tree-hill. Jag vill se det som et ska vara. Inte att en av favoritkaraktärerna bara går och dör! :( 


 Nä, nu måste jag se nåt annat för att få mej själv på bättre humör, eller så ska jag kanske, som den nörd jag är, spela spel. Jag är helt beroende av ett spel som heter "bejeweled 2". Hehe, något av det blir det i alla fall. 


xoxo,  

Av Emma - 16 september 2008 18:17

Stackars er som inte känner Bella eller Hannah, stackars er...

Jag och Hannah fikade på Barista idag, vi fick gratis muffins :D  


Det är väldigt synd att en person ska få bli flyttad från en skitdålig klass, till en bra och då FÖRSTÖRA den bra klassen... Jävligt synd. Det har hänt min klass (enligt mej). Vi var så mkt bättre innan "ni" kom.

Men vi har tyvärr aldrig varit så som jag skulle vilja vara. Typ så att hela klassen gör saker tillsammans (inte jämt, men nån gång). Och att man inte ska behöva lyssna på elaka kommentarer och ord från sina klasskompisar. Man ska inte behöva känna sej dålig av att ha varit på en lektion. Det ska finnas plats för alla. Ingen ska bli undanskuffad om man vill vara med.

G-E-M-E-N-S-K-A-P stavas det, men tydligen är det för mycket att fråga om. Fast alla lärare försöker med "EQ" och sånt, men fan inte funkar det heller. De som våpgar prata pratar och de som inte vågar framstår bara som efterblivna. Så det tycker inte jag är någon bra lösning. Dessutom så låtsas alla som i  vanliga fall är taskiga att de är snälla när lärarna är med, så...

Istället så tycker jag att man borde åka någonstans och göra något tillsammans, eller göra grupparbeten. Eller i värsta fall slänga ut de jävlarna som är taskiga mot alla andra!


Jahapp, nu ska jag kolla på One tree hill. Bäst för dem att de har en bra anledning till varför Q dog, annars...


hörs, xoxo <3 

Presentation


Jag ska berätta allt som är värt att veta om Emma (och James)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är det första gången du läser denna blogg?
 Nej jag har läst den någon gång förut
 Nej, jag har följt den ett tag
 Ja

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards