Alla inlägg under september 2008

Av Emma - 24 september 2008 15:06

Asså nä, det är inte sant.

Hela den här veckan har jag släpat mej till skolan trots halsont och huvudvär, bara för att imorrn och på fredag skulle vi ha orientering. men självklart, idag så säger vår idrottslärare att det inte är förrän N Ä S T A (!) vecka! Så jag har plågat mej själv igenom, jour, skoljogg, no-prov och tyska... Helt utan anledning! Jävligt irriterad kan man ju säga att jag blev!


en sak bara, vad är det för fel på vissa människor? Kan inte bara folk låta mej vara ifred. Idag när jag spran skoljoggen så var det en ful liten kille som ställde sig ivägen och vägrade flytta på sej.

Jag: Men vad är ditt problem

Han: Har du Bajs i stjärten eller?

Jag: Men gud! väx upp

Han: torka dej

Jag blir så himla irriterad! Vad är det roliga med att säga såna saker? Är folk verkligen så omogna att de tycker att det är kul!? Jag blir mest bara irriterad!


vi hörs allihopa, <3

Av Emma - 23 september 2008 18:26

Asså, NEJ! 

Känner mej dålig och jävligt jobbig. Ivägen och bara allmänt störd. Jag vill bara gå iväg någonstans och gråta. Bara få vila ett tag! Vila från allt och alla. Slänga bort mobilen och bara vara osocial, men det får bli till helgen. Jag ska vara hos mamma och hon ska inte komma hem förrän lördag, så. Ensam kommer jag vara. Och då när jag är ensam ska jag stänga av min telefon och bara V I L A! 

Känner mej så jävla urtvättad. Det käns som att för varje dag som går så blir min "färg" svagare och svagare. Och om jag inte saktar ner på farten kanske den försvinner och då kommer jag inte orka kämpa för att få tillbaka en.  

Av Emma - 23 september 2008 17:53

Så har eftermiddagen sett ut. 


Och jag kom precis på en sak. Jag måste börjat tänka över vilken praoplats jag vill försöka få. För vi har prao vecka 45. Och om man inte hittar prao själv, då får man typ praoa på dingersjö eller på skolan, eller nåt annat. Och det vill jag inte. Men då kommer nästa fråga, vart VILL jag praoa? Det vet jag inte. Hellst av allt skulle jag vilja göra nåt kul, tillsammans med mina kompisar. Och kan jag inte det så vill jag praoa på Näset. Det var ju så kul. Men jag vill inte praoa där själv. Då vill jag lura med mej nån.


Hehe, nu ska jag kolla på film,

tjing ;)  

Av Emma - 23 september 2008 07:55

Hah, tänka sej, jag sitter vid datorn på morgonen ;o. 

Tänkte bara skriva en liten sak innan jag går till skolan:


 VART FAN ÄR NYA ONE TREE HILL AVSNITTET?

det finns inte ute än :( och jag som vill se det när jag kom hem... Det blir till att vänta då.


Nu ska jag gå, önska mej lycka till på NO-provet och med att hålla kvar rösten.


hejs <3 

Av Emma - 22 september 2008 22:16

Hela mitt liv kretsar kring Näset, i alla fall om man kollar min blogg. Men så är faktiskt inte fallet. 


Ridningen var inte helt lyckad. Kände mej dålig. Ponnyn bara rusade och jag hade noll tålamod. Vet inte varför. Efter moppefärden hem så duschade jag, åt och sen fick jag massage av pappa! härligt! Så nu känns hela ryggen bättre.

Halsen däremot ;S, ska vi inte prata om. För jag måste på skolan H E L A veckan! Prov, Skoljogg, Orientering, Tyska... Så vad gör man?

Men nu ks jag kolla igenom bild dagböcker och sen bli det off to bed ;)

hejs <3 

Av Emma - 22 september 2008 16:00

Jour, vad ska man säga, Hah, kanske skulle kunna räcka, NJA. Inte precis. 

I varje fall ska jag tala om att DET SÖG! sug sug sug sug! Men jag överlevde, som den survivor jag är :D Hannah är sjuk så jag och Bella raggade lite, gick sämst, ingen ville ha jour med oss :( så då raggade Bengt lite. Spinnis nappade. Så jag Bella och Spinnis (som faktskt är snäll) har haft jour all day long. Boring I know.

Well, nu är jag hemma och vilar i ca 20 min innan jag tar min moppe och susar iväg till Näset. Vi har hästbyte idag, jag hoppas på Bobby eller Ruby.


Haha, min iPod måste nog vara den smartaste elektoniska apparaten ever. Eller så är det bara fel på den... Den sorterar "Billy Talent" före "Babyshambles".. 


Ja vänner, ni kommer få höra mer från mej senare, när jag är hemma från ridingen. Men så länge kan ni ju roa er med att läsa en annan blogg kanske (: hejs <3 

Av Emma - 21 september 2008 16:11

Jaha, då var ännu en dag av mitt liv slut. Eller inte slut, men nästan slut.

Dagen spenderade jag ute på Näset, hopptävlingar och hej och hå. Amanda hoppade Janco, vägrade ut sig i båda klasserna :/ synd. Men det är sånt som händer. Själv så tävlade jag inte. Jag var veterinär-assistent. Ganska segt måste jag säga. Men det funkade. Vad gör man inte för ite extra inkomst.

Jag har även införskaffat mig en martingal och en sadelgjort och ett par senskydd. allt i svart. Det fanns ett par söta lila senskydd, men det vert för mycket gull gull. Om Jackie hade varit B-ponny så kanske men nu - nä. 

Haha, när vi var på hööks idag så insåg jag en sak:

Vad är folks problem. "Martingal med förbygel och stenar" Matingal med stenar" "strasstyglar" Glittriga benlindor, "Handske med stenar" "Senskydd med rosa teddyludd" Rosa sadelgjord, rosa martingal, rosa förbygel. Och så vidare. ;S, hallå, nästan ingen ponny är snygg i allt det här. Det är bara ännu ett sätt för butikskedjan att få sälja mer. Desutom så lossnar stenarna nästan på en gång. Så det är inte direkt hållbara saker. Ska man köpa färgade saker. Då ska amn slå på stort. Och beställa hem från http://ponnyprakt.se. De har de coolaste sakerna. Jag måste dock tilägga att det rosa spöt med hjärtan var sött.


Näej vänner, nu ska jag försöka äta utan att spy och sen ska ajg gå ut och rida, Hejs <3

Av Emma - 20 september 2008 20:44

Nä fyfan!

Jag känner mej som en sophög, bara trasiga eller ickefungerande delar,

Min hals - har för närvarande ingen röst

Mina axlar - vägrar göra so jag säger, det gör för ont

Min nacke - dödar mej sakta men säkert

Mitt huvud - känns som om det ska sprängas

Min mage -  hotar med att spy upp sig själv

Plus en massa småskavanker.

Men men, inget man kan göra, hoppas bara att det hinner gå över tills måndag. Vill till skolan och vara med <3 och så vill jag rida på kvällenoch det lär jag knappast få göra om jag mår så här. Det är en sak att rida hemma, men inte träna..


ååh, nu ska jag gå och kolla på teve.


xoxo <3

Presentation


Jag ska berätta allt som är värt att veta om Emma (och James)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är det första gången du läser denna blogg?
 Nej jag har läst den någon gång förut
 Nej, jag har följt den ett tag
 Ja

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards