Alla inlägg under januari 2009

Av Emma - 14 januari 2009 14:54

Jag vill  flytta! Jag vill inte bo i kovland utan kontakt med omvärlden och jag är lite less på att ständigt vara beroende av skjuts. Jag kan inte komma som jag vill och jag kan inte gå som jag vill, vilket är JOBBIGT! '

Och jag är så less på att bo på en bondgård! Så jävla drygt är det! sure, jag kan inte bestämma för det är inte mina kor, men jag tycker fortfarande att det är jobbigt. De kommer alltid först. No matter what så är det de precious korna som ska ha högst prioritet! Och visst jag ska kanske inte klaga för kossorna drar in pengar och shit, men jag är så trött på dem!

Av Emma - 13 januari 2009 14:41

imorse när jag vaknade så kände jag mig så trött! Men jag släpade mig till skolan och vad händer jo jag snubblar på min emotionella tröskael och ramlar in i det ledsna rummet. Där inne är lampan släckt och allt är kallt! Jag söker och söker efter lampknappen men det går inte att hitta den! Vad jag än gör så hittar jag den inte. Och skoldagen är slut. Det ljusnar en aning för en av mina stjärnor börjar blinka och tänds, men det är fortfarande mörkt i rummet. Det går ingen buss hem från skolan och jag måste gå hem! Det börjar regna och jag blir blöt! Regnet tar med sig moln som skymmer min stjärna och jag tappar återigen bort mig i det ledsna rummet. Jag kommer hem och pratar med En väg till mig, och hon drar bara helt enkelt upp rullgardinen! Ljuset strålar in genom förnstret, molnen  är borta och solen skiner. Regnet är för länge sedan borta och jag vet varför jag var ledsen och därför är jag glad igen. 

   Ser ni, det är kruxet, att veta varför man är ledsen, när jag vet varför så brukar det gå ganska fort att åtgärda!


xoxo  

Av Emma - 12 januari 2009 21:00

here we go again! 

Jag har ridit och tränat på gym idag, ett body step pass. Det var kul, men jävligt svårt!! och det faktum att jag har NOLL taktkänsla gjorde det hela ännu värre. men det var kul!

   Nu friends ska jag avnjuta en något försenad middag och kolla på One tree hill!


VaD gör alla på sportlovet?!


pyss 

Av Emma - 10 januari 2009 23:58

Nu är det spännande asså! Jag ser de sista avsnitten i säsong 2 av prison break. De avsnitten jag inte sett. Jag har en lucka i mitt serietittande som snart är fylld av sedda avsnitt. Men jag förstår inte hur Michael och Mahogne  ska hinna bli intagna på ett nytt fängelse, och Lincoln bli rentvådd på bara ett avsnitt. Det kan bli intressant det här! 

Och en sak måste jag bara säga er som läser! Fy fan vad jag hatar Pedofiler! Så jävla äckligt! Och fel och usch! De borde kastreras så att världen slipper fles som dem!  

Av Emma - 10 januari 2009 18:20

Hej hopp :) 

Imorgon ska jag åka och träna! Damn vad jag längtar :o

Jag var ju och tränade igår också och det var så otroligt skönt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Endorfiner upp till månen!

Imorgon ska jag fråga om dom kan sätta ihop ett pass åt mig, ett utformat för det jag vill uppnå med min träning. Det skulle vara skönt, om de inte kan det, ja då får jag väl ta och köra på trappmaskinen, den var rolig :D


Idag var jag på stan och jag hittade en jättesöt kjol som jag ska köpa nästa vecka. Jag är inte hundra på att jag verkligen ska köpa den, vi får se på onsdag.


Nu ska jag se på Prison Break xoxo 

Av Emma - 8 januari 2009 10:10

Det var meningen att jag skulle läsa om Svensk språkhistoria idag på min lektion, men det var så himla tråkigt att jag slutade. Jag började läsa igenom några av mina noveller jag hade sparade på datorn. Och alla var så tragiska. Inte en enda seriös novell var lycklig. Alla handlade om den lilla ensamma killen eller tjejen. Ganska komiskt på ett sätt.


Av Emma - 7 januari 2009 17:05

haha klantig! Jag tog fel på tiden så att maten som skulle ha varit klart klockan halv sex var klar halv fem! ;o

   Men men nu har jag ätit och ska strax gå ut och mysa med min ponny innan vi åker iväg till Matfors och Näset för att träna! Det ska bli kul, men jag har sån träningsverk i magen (fortfarande ;) ) så vi får se, jag satsar på att inte fara av i alla fall...

   xoxo

Av Emma - 7 januari 2009 14:52

Det är ju så att man blir mörkrädd. Idag så "övade" vi inför ett nationellt prov, i engelska. Och vår lärare informerade oss om att det bara är ubgefär en och en halv månad kvar tills de nationella proven i Engelska börjar. Hjälp säger jag bara. Tänk om det går skitdåligt, eller tänk om jag inte hinner klart på den tiden som är utsatt! Det är lite läskigt allt sånt här. Men gymnaiseval och nationella prov och sådant. Jag brukar inte oroa mig, men nu kan jag nästan inte låta bli. (observera nästan)
   Jag lämnade in min recension till min svenskalärare idag med reaktionen: Lärare: Jaha skrev du den på lovet?
Jag: Ja det gjorde jag i början.
lärare: Men det skulle man inte. Man skulle skriva den på skolan.
Jag: Öh, jaha sak samma?
Lärare: Och är du säker på att du verkligen ska lämna in den? Ni vet vad jag har sagt. Man ska alltid låta en text ligga ett par dagar innan man lämnar in den.
Jag: Ja men jag skrev den ju i början av lovet ju.
Lärare: Ja, så du ska löämna in den endå?
Jag: Ja.

och så fick hon den. Ibland undrar man ju vad som är fel. Om jag nu ville skriva den här recensionen på min fritid så är väl det inte en negativ sak? Det är väl positivt? Eller ska man inte uppmuntras att göra om man vill?

   Jävla skola!

Presentation


Jag ska berätta allt som är värt att veta om Emma (och James)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är det första gången du läser denna blogg?
 Nej jag har läst den någon gång förut
 Nej, jag har följt den ett tag
 Ja

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards