Alla inlägg under mars 2009

Av Emma - 17 mars 2009 20:38

Helvete vad trött jag är! och imorrn ska jag kliva upp 5! Vi ska ju till Åre. Blä känner jag nu! Blä Blä Blä



Av Emma - 15 mars 2009 18:07

Först och främst; tack för kommentaren -signerad elin- jag blev glad när jag läste den (:


Idag har jag och Jackie hoppat, själva i ridhuset. Vi hoppade höjd, 1,00 meter landade vi på idag och jag var mycket nöjd med min pärla! Hon nitade en gång men det var mitt fel, bara jag håller om och sitter kvar i sadeln, hoppar hon utan problem!


På Onsdag ska jag till åre med Klassen, det känns jättekonstigt faktiskt. Första gången mina klass åker någonstans och gör något!

   En rolig sak, yogainstruktöen på ego -Matthew- ska inte ha någon yoga på onsdag - han ska till åre :P haha det tyckte jag var kul!


Nu ska ajg gå och vara social med kjells släktingar. Kjell fyller nämligwen år idag!




Av Emma - 12 mars 2009 20:25

jag älskar ordet crooked. Det är så härligt, nästan fint på ett sätt jag har svårt att definiera.


Okej, vill ni veta en sak? alla ni som läser, en -för mig- viktig sak att få ur mig.

   Jag börjar ledsna nu, jag vill inte mer, jag har alltid trott att jag skulle orka hela vägen fram, att jag inte ens skulle tveka - jag hade fel. Jag har tröttnat, jag orkar inte mer nu. En veckas tysthet och lugn skulle vara skönt, en vecka då jag inte behövde göra någonting på eget initiativ; inte åka för att träffa någon, inte rida, inte plugga, inte oroa mig för någon annan eller deras problem - detta utan att bli kallad självisk. Lite träning skulle jag vilja ha, mina böcker likaså. Sen räcker det.


Åh vad jag önskar att jag var riktigt, riktigt vacker. Så pass bländande att när jag gick förbi folk på gatan skulle de titta på mig bara för att jag var vacker.  

   Drömma kan man ju alltid göra, men det är lite tråkigt att inse att jag aldrig kommer få känna mig sådär slående vacker. Ingen kommer någonsin se mig, sucka och tänka: "oj vad hon är vacker". Jag kommer aldrig få vara den vackra flickan - och det är sorgligt.

Av Emma - 11 mars 2009 14:36

Underbara onsdag, varför har du vänt dig emot mig? frågar jag och suckar uppgivet

Jo du ser, jag behöver vara hos någon annan nu, jag kan inte alltid vakta dig och göra dig på bra humör. svarar onsdagen med tårar i ögonen. Vi ser länge på varandra sedan försvinner onsdagen iväg utan fler ord.


Jag känner hopplöshet och en aning panik blandat med ångest. Nian är jobbig, det är bara så att försöka intala sig något annat är bara idiotiskt, synd att jag är en uppenbar idiot!

   Vi har verkligen tagit oss vatten över huvudet när vi har satt upp vårt SO-projekt, med tanke på hur många SO-timmar vi har är vårt mål näst intill omöjligt. Men -som vanligt- kommer vi bli klara, vi kommer få vårt bra betyg och sen kommer vi vara glada över att det är slut! Tyvärr är verkligheten utformad så att på en gång vi är klara kommer nästa stora projekt komma och nafsa mig i hälarna tills jag plockar upp det och stryker det medhårs och ska jag vara ärlig vill jag inte stryka alla projekt medhårs längre!

   Jag är så trött att jag inte orkar plugga till mitt prov imorrn. JAG orka inte plugga till NOPROVET! No är ett av de ämnen jag är bäst på och tycker mest om! Jag vet inte vad som är fel nu, men något är det! Uppepå No:n har vi nationella prov i engelska på fredag, hk-prov på måndag, svenskaprov på tisdag, åre på onsdag, två matteböcker att göra, en väldigt komplicerad till vilken jag behöver en speciell miniräknare som ligger hemma i pappas hus utan batterier så det har stått stilla på den fronten.

   Det känns som om jag försöker starta ett krig mot en okrossbar fiende och allt mina arméer gör när de hör mina order är att lägga sig ner på marken och strejka!


Jag läste en bra dikt idag, men tyvärr så strejkar vi just nu hos mig så jag kommer inte ihåg den. Stackars er!




Av Emma - 9 mars 2009 10:44

Hej igen! Det var längesedan nu, var det inte? Jag har inte saknat er :*

   Det är nästan sjukt att en bok kan vara så bra som Twiligtböckerna faktiskt är. De är i Harry Potter klass! Faktiskt... Jag är amazed!

  

Men de kan inte rädda mig nu, nu är jag helt i skolans våld, tyska nu och efter det, Nationellt prov i svenska, muntligt. Det är nästan så att man blir lite rädd. Vår lärare har laser-eyes, inte evil-eyes, laser-eyes. De är blå och skjuter igenom en utan det minsta lilla antydelse till ansträngning.

   En annan typisk sak som hände min klass -of course- är att vår matte och no lärare är hemma för "vård av sjukt barn", och -såklart- så har inte vi någon lektion med honom idag på vårt schema. Det betyder, vi missar ingen lektion. Damn!


Men men jag ska inte klaga, det hade kunnat vara värre - jag hade kunnat levt under andra världskriget...


Ha en bra dag :*

Av Emma - 5 mars 2009 17:36

Jag har gjort en drastisk förändring i mitt utseende! Jag har klippt av mig håret, igen. Och jag är så nöjd, det blev så fint. Så mig!

   Bort med allt det långa, slitna, lockiga, det nya korta, raka, spretiga är mycket välkommet.  Jag gruvade mig i flera dagar innan jag verkligen klippte av det. Men när jag väl kom till frisören så var det bara "hejdå håret".

   Jag måste även erkänna en till sak. Jag har fått Twilight böckerna, och jag ska börja läsa dem. Mina förväntningar ligger i Harry Potter nivå så det är bäst för dem att de är bra!

  

Av Emma - 3 mars 2009 22:41

Vad handlar egentligen mitt liv om? Handlar det om  sådant som händer mig, eller handlar det om mina handlingar?


Jag har suttit och klickat runt lite på olika bloggar och vet ni vad de två vanligaste bloggarna jag ser är?

   1. Tyck synd om mig bloggen

   2. Tyck ännu mer synd om mig bloggen.

   De allra flesta bloggarna handlar om hur synd det är om personen som skriver, men hallå! Vart har alla glada bloggar tagit vägen?

   Jag vill läsa bloggar som handlar om lyckliga människor eller i alla fall bloggar om människor som inte tycker äckligt synd om sig själva. Lite drama kan ju alltid vara spännande men om varje inlägg handlar om att personen vill dö, då blir det långtråkigt i längden. Vill man läsa sådant läser man vingklippt ängel, den är ordentligt deppig, men samtidigt väldigt välskriven. Den är också varierad, man tråkas inte ihjäl av alla sätt hon vill dö på. 

   Nä seriöst jag behöver en bra bok, och en ny miniräknare!  

Presentation


Jag ska berätta allt som är värt att veta om Emma (och James)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är det första gången du läser denna blogg?
 Nej jag har läst den någon gång förut
 Nej, jag har följt den ett tag
 Ja

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards