Alla inlägg under november 2009

Av Emma - 15 november 2009 22:50

om en timme och tio minuter börjar min hälsosamma period, jag ska se om jag kan bli av med min huvudvärk genom att träna och äta rätt, dessutom ska jag sova tillräckligt! Idag räknas inte, jag  ska se klart på filmen på teve och det var som sagt imorgon det börjar. Fast jag har i och för sig tjuvstartat lite, jag har lagt en ansiktsmask och harft i hårinpackning i dag. Det är skönt! Otroligt skönt att ta hand om sig själv! Det ska jag bli bäst på dessa kommande veckor. Därför ska ni också få ta del av mina tre bra saker jag ska skriva ner varje dag! (big step) ni ska dessutom få höra minst en sak varje dag som jag är tacksam över!

     Jag antar att vi börjar nu med en gång!

Bra saker!

  1. Idag pluggade jag inför kemiprovet, det var ansvarsfullt!
  2. Idag har jag tagit hand om min kropp på ett bra sätt. Snällt mot mig själv!
  3. Idag har jag tagit tag i mitt sv/hi arbete och bestämt vilken konflikt jag ska fördjupa mig i. Duktigt av mig!

Idag är jag tacksam över att jag är omgiven av sådana otroligt underbara vänner!


godnatt!

Av Emma - 14 november 2009 21:18

nä, vet ni vad. Jag är så otroligt trött, kan knappt hålla upp ögonen, därför ska jag bara skriva ett kort litete inlägg pch sedan ska jag gå och lägga mig i min säng. Jag tror att jag ska ta med kemiboken och läsa lite. Jag har prov på måndag så det kan vara nyttigt. Om ajg orkar då d.v.s Jag har inte orkat plugga någonting på hela dagen. Det enda jag åstadkommit är att jag kommit rfam till vilken konflikt jag ska skriva min rapport om. Woho! Nä, men Irakkriget 2003 får det bli.


På måndag börjar den första dagen av mina "tre veckor mot mindre huvudvärk"...

     Jag ska försöka ta hand om mig själv bättre och genom att träna och äta bra se om det kan ha positiv effekt på min huvudvärk. Jag är faktiskt pepp inför detta!


Men nu klarar jag inte av att sitta i vardagsrummet längre. Dao Jeen och Leek sitter och hejar på för fullt på dansbandskampen... Det är ju så att man blir mentalsjuk! :S Jag kommer sluta på en sluten vårdavdelning med LPT! Hoppas att ni kommer och hälsar på mig!


Ses där! xoxo, Emma 

Av Emma - 14 november 2009 13:22

allvarligt, jag trodde att alla överspelade och bara var allmännt uppsjasade när de sa att man fick ont och mådde dåligt efteråt. Jag trodde seriöst inte på ett ord av det men det ffick jag ändra på igår. Jag vaccinerade mig igår och jag mådde så himla dåligt. Inte på en gång, först kändes det inte alls. Det gjorde inte ens ont att ta sprutan!! Men igår kväll kom det! Jag fick plötsligt väldigt ont i huvudet och jag började känna mig trött så jag blundade lite. När jag öppnade ögonen var det mitt i natten och jag låg ensam i Hannahs soffa. Törstig och kissnödig så jag gick upp, klarade mig från att ramla och slå huvudet och kom åter tillbaka till soffan. det är helt otroligt vad sjuk jag kände mig där jag låg och frös och svettades om vartannat. Viserligen lyckades jag somna om men jag drömde konstiga drömmar om rosa strumpor :$ sedan vaknade jag av att någon gick i rummet där jag låg, Hannah hade varit i stallet och var nu hemma. Jag hade alltså sovit i 11 timmar. Det är länge.

     Nu är jag hemma och orkar inte göra så mycket. Saken är den att jag är så glad att jag tog detta vaccin, tänk om jag kulle ha fått själva sjukdomen. Då hade jag nog dött! Biverkningarna av vaccinet är endå bara ungefär en tiondel av hur sjukdomen är! Jag vill inte ens tänka mig det! :S


Nu ska jag försöka sriva ner syfte och frågeställningar till min uppsats jag ska skriva på skolan HiA/SvA weei... ha en trevlig kväll allihopa och slå aldrig någon där de tagit sitt vaccin. Det gör otroligt ont!


:*

Av Emma - 12 november 2009 23:25

hejsan, god morgon, god kväll eller vilket du hellst vill.


Jag har ett ganska skönt liv endå. Speciellt nu när vi börjat med MaB, som är mestadels ekvationer har jag ingen lektion jag inte tycker om (ska vara kemigenomgångar då). Jag är verkligen nöjd med mitt val av gymnasie och skulle jag välja om skulle det garanterat bli Natur på skvadern som första val igen! :D Skvadern är en sådan härlig skola dessutom, jag längtar ionte hem när jag är där och det är väldigt nytt! Och bra.


Men NEJ!!! vet ni vad jag kom på! jag ska vaccinera mig imorrn på skolan! ajaj! nu blev jag nervös. jag ahr hört att det ska göra rejält ont...

Åh, jag är väldigt spruträdd så jag komemr inte vara jätteförvånad över mig själv om jag kommer ut gråtande imorrn!


Nä fy! Nu ska ajg sova! Sov gott och dröm som fina flickor alla där ute (även ni pojkar!)

Av Emma - 11 november 2009 22:30

Orkeslös, men utan att säga det

Hur är det meningen att jag se vad som händer

när du bara lämnar mig utanför

Vi brukade vara så nära, vi brukade prata om allt

Men blockaden som nu skiljer oss åt har förändrat saker och ting

Jag vill ju ha dig nära

Och jag vill att du ska vilja ha mig med

Låt mig inte falla bort jag klarar mig inte utan dig


Hej alla där ute bakom datorskärmarna! Jag hoppas att ni har haft det bra sedan ni senast läste ett blogginlägg jag skrivit. Själv har jag haft det både underbart oh hemskt, som alltid i mitt liv. Jag har inlett november som en positiv månad, det kanske ni vet om, därför tänker jag inte dela med mig av de hemska händelserna. Ni ska däremot få höra några underbara:

     Vi har ett ESV projekt på skolan som jag tycker är värt att nämna. Vi spelar just nu en låt som vi (mestadels Toivo skrivit) och som jag tycker är riktigt bra! Det är så kul att spela instrument som en grupp. Det är dessutom något helt nytt för mig. Det närmaste jag varit musikskapande innan detta är min mobils musik-skapar-program. Ofattbart roligt är detta och jag uppskattar det verkligen.

     En annan sak som är otroligt är mina närmaste vänner. Ni är värda allt fint jag kan någonsin tänka på. Jag uppskattar kvällar som den då vi var hos Amanda och bara låg i hennes säng och höll om varandra och pratade. Vi pratade om saker som man kanske inte vill öppna sig för att dela med vem som helst. Saker som kanske är pinsamma eller bara väldigt privata. Vilket dera är det ofantligt underbart att ha några som er! Alla människor borde ha vänner av det slag jag har, då skulle världen vara en bättre plats.

     Den tredje och sista underbara saken ni ska få ta del av idag har men min älskade lilla fuxiga ponny Jackie att göra. Som ni kanske märkt har hon varit skadad en längre tid och inte fått träna elelr gå i ridhus/paddock. Idag red vi i ridhus för första gången på 6 veckor och vi skuttade till och med över några små hinder. det var så underbart att äntligen få rida henne som jag brukar göra. Så skönt att känna hennes ben röra sig helt och rätt under mig. Det är en sådan känsla när man rider och allting klickar. Så var det för mig och Jackie idag. Hon skötte sig fint. Eller fint räcker inte. Hon skötte sig utomordentligt!


Nu ska ajg dricka upp mitt supergoda te och sedan sksa jag skriva i min "bra-bok". Jag berättar mer om den en annan dag! Sov så gott alla som läser! :*

Av Emma - 8 november 2009 22:56

sorry belover readers, but i've been busy! sort of!


well well, vad finns att säga, livet rullar på som det ska, inget nytt på den fronten. Har haft en spännande diskussion med en god vän idag, fantasier, ;) om ni hängde med där. cockpiten i ett flygplan, med piloten, den kände jag att jag ska prova nån gång i mitt liv! nån gång! innan jag dör ska jag testa! Jag skippar flygplans-toaletten och kör på detta istället, jag tror jag ska börja skriva en mål-bok! och en "bra-bok". Jag ska seriöst börja med BRA BOKEN. Vi har en bok om att förbättra självkänslan och det kan ju aldrig vara fel! så jag ska testa. Varje kväll ska ajg skriva minst tre saker jag gjort bra och tre saker jag är glad över. Har jag mer ska jag ju självklart skriva dem med, Sen så ska jag dessutom skriva ner saker jag vill lyckas med dagen efter! det kommer bli bra tror jag, jag ska bara skaffa mig en fin skrivbok först. så länge skriver jag i min"tankebok"...

     Min tankebok är en bok jag har där saker som är för privata för bloggen hamnar! Den är otroligt bra faktiskt och den har verkligen hjälpt mig, det känns som att berätta för någon. Men det är nog egentligen mest en klago-bok ;) mina vänner skulle inte vilja läsa om sig själva ska jag säga! Fast på ett sätt endå. Jag har både lovprisat och sågat dem så det är tvetydigt! ;)


sorry för ett flummigt inlägg men jag är trött! ;* godnatt!

Av Emma - 3 november 2009 22:44

hejsan svejsan bloggelibloggen! hah!

Idag har jag skapat en ny kategori här på bloggen! "Träning". Här ska jag börja skriva lite om just min träning:)


So here we go:


Idag tränade jag på Ego, Body Pump, det gick så himla bra ska jag säga er, mina biceps är inte att leka med ;) haha skämt åsido ;) jag försökte lägga på lite mera vikt idag och det funkade fint så jag ska nog lägga på lite till nästa gång! Vickan tränade med mig och det är verkligen både lättare och roligare om man är två!

     Igår blev jag så peppad att träna mig riktigt vältränad! Det ska jag nu grnomföra. Äckligt jävla vältränad ska jag bli! och det SKA jag verkligen, så jag har börjar med en ny bra vana! Gröt och ett ägg på morgonen! Och jag äter lunch varje dag, grönsaker included. (: Bra idé tycker jag måste jag säga!


Nu måste jag sova, skola imorrn!


;*

Av Emma - 1 november 2009 22:37

jag måste bara slänga in en liten note om denna film;)


Det var evigheter sedan jag såg Men den är så bra, och jag är en sådan tjej dom verkligen gillar sådant här dravel. Men det var precis vad jag ville se. Precis vad jag omedvetet önskade mig! Lite småelakt tjejfilms gulligull som får en att glömma bort sådant som inte är lika gulligt. Eller att glömma bort att man är ensam i sin soffa och tittar på en ganska töntig film. 
     Hahah jag kommer älska att bo själv!

     Det första jag ska köpa när hela lägenheten är inredd är alla mina favorit-tjejfilmer! Lätt! Och sedan så ska jag gå över till thrilles och till slut kommer min samling vara komplett! Men, jag tänker inte börja förrän jag flyttat, det ska bli mitt projekt då! ;)


Nu ska jag fortsätta drömma mig bort i "The Devil wears Prada" 


xoxo

Presentation


Jag ska berätta allt som är värt att veta om Emma (och James)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är det första gången du läser denna blogg?
 Nej jag har läst den någon gång förut
 Nej, jag har följt den ett tag
 Ja

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards